Algemene voorwaarden

Bestellen

De klant ontvangt op het opgegeven e-mailadres een bevestiging van zijn/haar bestelling.

Betaling

Betaling vindt plaats via Ideal of Paypal. Voor overige betalingscondities kunt u mailen naar herman@uitgeverijabessijn.nl

Levering

Artikelen die voorradig zijn en voor 17.00 uur besteld, worden dezelfde dag verwerkt. Uw bestelling is niet direct uit onze voorraad leverbaar, maar wordt na aanvraag in productie genomen. De verwachte levertijd is ongeveer 4 à 5 werkdagen.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€ 3,10 voor bestellingen die door de brievenbus passen. Voor België geldt een bedrag van € 8,47.

Gratis verzending van uw webbestelling vanaf €25, – (binnen Nederland), dus bij twee of meer exemplaren van en boek.
Uw webbestelling wordt bezorgd door PostNL en PostNL Pakketten. Past een bestelling niet door de brievenbus, dan wordt deze als pakket verzonden.

Ondeugdelijkheid

Wanneer onverhoopt een onvolledigheid in het geleverde blijkt (bijvoorbeeld een druk- of productiefout), kan het artikel geruild worden tegen een nieuw exemplaar. Mail naar herman@uitgeverijabessijn.nl zodra u merkt dat er iets niet klopt.

Retourneren

Bestellingen en leveringen worden voldaan op basis van de algemene Europese wetgeving ten aanzien van verkoop op afstand. Indien de bestelling bij aankomst beschadigd is, dan kun u de bestelling retourneren. Bij gebleken schade wordt het product direct vervangen. Meldt deze schade voordat u het terugstuurt door te mailen naar herman@uitgeverijabessijn.nl onder vermelding van uw naam en ordernummer zodat we u instructies kunnen geven voor het vervangen.

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen over de website, mail dan naar herman@uitgeverijabessijn.nl