Ik heb wel wat beters te doen!

ISBN 978-90-831732-6-9
Eerste druk

Auteur en illustrator: Paul Verheij
Foto voorzijde omslag: Karin van Hengstum
Vormgeving: Herman Dijenborgh, Beyond Illusions

Inkijkexemplaar

 19,99

Paul Verheij (1962): “Dit boek geeft in een aantal korte verhalen een beeld van mijn leven, zowel van voor als na de diagnose ‘ziekte van Parkinson’. Drie specialisten op het gebied van deze ziekte bij wie ik onder behandeling ben geweest of nog ben, zijn zo vriendelijk geweest om in te gaan op mijn verzoek het boek te lezen en er wat woorden aan te wijden. Niet lang na mijn diagnose in 2007 ben ik een periode onder behandeling geweest bij Bas Bloem. Als specialist en patiënt hebben onze paden elkaar regelmatig gekruist. Bart Post is neuroloog in het RadboudUMC en al jaren mijn behandelend specialist. Bart legt zich onder meer toe op het optimaliseren van de relatie tussen patiënt en behandelaar, waarbij het uitgangspunt de wens van de patiënt is. Ad Nouws is psycholoog met zeer ruime ervaring in het behandelen en bijstaan van parkinsonpatiënten en hun naasten in het zo goed mogelijk omgaan met de ziekte en met de invloed hiervan op de relatie tussen patiënt en naaste.

Bas Bloem (neuroloog): “Van kaft tot kaft gelezen, fantastisch boek, dat ik van harte wil aanbevelen aan iedereen die zich op wat voor manier dan ook betrokken voelt bij mensen die leven met Parkinson of parkinsonisme.”

Ad Nouws (psycholoog): “Op de een of andere manier waarop hij met de symptomen van de ziekte omging wist hij uit beperkingen altijd kracht voort te brengen.”

Bart Post (neuroloog): “Een echte aanrader voor mensen die op jonge leeftijd leven met de ziekte van Parkinson.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ik heb wel wat beters te doen!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *